Geen nieuwe cd? Een boek dan? Is het een autobiografie, dichtbundel, luisterboek, liedjesboek, voorleesboek, verhalenbundel of geschiedenisboek? Allemaal vragen over en definiëringen van het onderzoeks- en schrijfproces van ‘Sjtepke Truk’. De tijd is nu gekomen dat ik mijn, maar tegelijk ook ons grotere gemeenschappelijke verhaal graag met iedereen wil delen in de vorm van dit boek. Naar verwachting zal ‘Sjtepke Truk’ in de loop van dit jaar officieel gepresenteerd worden. Om u alvast ‘mee te nemen’ naar het waarom en waarvoor van dit boek kunt u alvast kennis nemen van een deel van de ….

Inleiding

Een pas op de plaats. Tijd nemen om eens naar links en naar rechts te kijken. Omdraaien en misschien zo nu en dan omhoog om daar de vogels, de wolken, de maan, de zon, en misschien nog verder weg de planeten en de sterren te zien. Dát is de rode draad, het houvast van dit boek. Een postzak vol verhalen.

Een leven lang samen zijn. Het samen leven met heel veel anderen, misschien ook wel met voor u bekende mensen, was de voedingsbodem met betrekking tot het schrijven van dit boek. Een verzameling van 25 verhalen, bij elkaar gebracht door mijn omgeving waarin ik geboren en gaande de jaren groter ben gegroeid. Misschien direct of indirect ook wel door u, als lezer of lezeres. Beschrijvingen van persoonlijke levenservaringen, ooit opgedaan en die vooraf gingen aan het schrijven van de teksten van de liedjes die de afgelopen 25 jaar op zes cd’s zijn vastgelegd en uitgebracht. De altijd alweer opnieuw gestelde vraag, de nieuwsgierigheid van mijn omgeving naar het waarom en waarvoor van al deze liedjes, heeft uiteindelijk geleid tot dit boek, Sjtepke Truk.

Samen met u doe ik dat ‘sjtepke truk’.

Samen met u zie ik om naar wat voorbij is, maar misschien toch niet helemaal.

Samen met u kijk ik naar het heden dat tegenwoordig zó kort duurt dat het al snel alweer geschiedenis is.

Samen blikken we vooruit en daarmee naar wat we wellicht van de toekomst kunnen verwachten.

Samen zoeken we naar een richting die we aan ons bestaan zouden kunnen geven zodat we samen nog een tijdje vooruit kunnen op en met onze wereld waar, zoals het er nu naar uitziet, voorlopig nog geen reserve exemplaar van bestaat….

Om verzekerd te zijn van een exemplaar van ‘Sjtepke Truk’ is het mogelijk om vooraf in te tekenen. Stuur dan een bericht naar sjtepketruk@gmail.com of bel naar  06-39873439. Dan komt uw naam op een lijst die, uiteraard met vooraf door u gegeven toestemming, in het boek opgenomen zal worden.

Prijs bij voorintekening, inclusief een verzamel / dubbel cd € 24,00

Daarna is het boek voor € 27,50

De verkooppunten zullen later bekend gemaakt worden.

De winstmarge komt ten goede aan ‘Stichting Jambo Hakuna Matata’.

www.jambohakunamatata.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here