Voor veel ondernemers is het een uitdagende periode. Wij vragen ondernemers uit onze gemeente hoe het met ze gaat. Deze week: Claudia Thiessen van Pure-You Mindfulness & Coaching in Bemelen.

Waarvoor kun je terecht bij Pure-You?
Indien je op zoek bent naar rust in je hoofd, meer zelfvertrouwen, beter slapen, of een betere werk-privé balans dan ben je bij mij aan het juiste adres. Met behulp van verschillende methodes werken we samen aan een positieve mentale gezondheid en meer energie. 

Hoe heb je de afgelopen weken beleefd?
De coronacrisis kan van invloed zijn op je gemoedstoestand, daarom is er juist nu extra veel aandacht voor mijn vakgebied. Deze crisis raakt mij ook. Ik sta daar dan bewust bij stil, en laat de stress-impact bewust toe. Dit levert mij de ruimte en energie op, om me te richten op nieuwe (online) kansen. Eind mei lanceer ik bijvoorbeeld mijn eerste e-book ‘Leven vanuit je hart – in 3 stappen naar meer ruimte en vrijheid’.

Waar kijk je naar uit?
Corona verbindt: we staan allemaal voor dezelfde uitdaging en ik kijk er naar uit dat we die verbinding verankeren in de samenleving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here