Op dinsdag 23 april start de uitvoering van de herinrichting van het Kerkplein in Mesch. De werkzaamheden zullen ongeveer tot medio juni duren. De aannemer die de werkzaamheden gaat uitvoeren is Mourik Infra BV. uit Echt.

Vanzelfsprekend hebben de werkzaamheden gevolgen voor het doorgaande (motorisch) verkeer. ‘Onder’ Mesch is tijdens de werkzaamheden bereikbaar via ‘boven’ Mesch en de Bovenstraat. Voor voetgangers en fietsers zal een doorgang via het werkgebied zoveel als mogelijk beschikbaar blijven. De hulpdiensten worden geïnformeerd over de werkzaamheden, waardoor de bereikbaarheid van de hulpdiensten tijdens de uitvoering gewaarborgd blijft.

Voor vragen met betrekking tot de uitvoering kunt u contact opnemen met de heer H. Beurskens van Plangroep Heggen. Hij zal namens de gemeente het dagelijks toezicht uitvoeren. De heer Beurskens is te bereiken via het telefoonnummer 06 – 83 40 96 90.

U kunt ook informatie over dit project raadplegen op onze website: www.eijsden-margraten.nl/inwoners/werk-in-uitvoering/kerkplein-mesch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here