Envida aantrekkelijkste werkgever!

Vanmiddag is bekend geworden dat Envida zich een jaar lang ‘de aantrekkelijkste werkgever van Limburg’ mag noemen. Envida behaalde deze titel in de categorie ‘Groot bedrijf’.

In januari van dit jaar startte de eerste stemronde. Iedereen kon stemmen. Maximaal één stem per e-mail adres. Na sluiting van die eerste ronde zag het er al gunstig uit voor Envida: een plek in de top 3. De registers werden nog verder opengetrokken om ook in de tweede stemronde vanaf 15 maart zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Niet zonder resultaat dus.

Bij Envida doen we het samen
In een reactie laat een trotse Roger Ruijters, voorzitter van de Raad van Bestuur van Envida weten: ‘Aantrekkelijkste werkgever word je samen! Het afgelopen jaar hebben we samen een topprestatie geleverd onder buitengewoon zware omstandigheden. Deze erkenning als meest aantrekkelijke werkgever is daarmee een eerbetoon aan ons allemaal en stimuleert ons om te blijven investeren in onze mooie en waardevolle organisatie. Laten we ook hopen dat dit mensen met een zorghart stimuleert om de weg naar Envida te vinden. Hartelijk dank aan iedereen die zijn/haar stem op Envida heeft uitgebracht, waardoor we nu aan het einde van deze crisis elkaar deze mooie pluim mogen geven!’

Over de verkiezing
De verkiezing Aantrekkelijkste werkgever van Limburg is een initiatief van Meet the Youngsters in samenwerking met Qmusic Limburg en de gemeente Roermond. Doel is om scholieren en studenten kennis te laten maken met diverse werkgevers in de regio. Voor scholieren en studenten is deze verkiezing een mooie kans om (hun eerste) contacten te leggen met kleine en grote bedrijven in de gehele provincie Limburg.
Voor werkgevers is de “Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg”-verkiezing een unieke manier om hun organisatie te presenteren en in contact te komen met getalenteerde jongeren, klanten en andere bedrijven. Het is laagdrempelig, eigentijds en een effectieve manier om zich te presenteren. De titel ‘Aantrekkelijkste werkgever’ vergroot de kansen op het vinden van voldoende personeel.

Roger Ruijters, Bestuurder van Envida, over de prijs.

Over Meet the Youngsters
Meet the Youngsters is hét online carrièreplatform voor young professionals, studenten en alumni in Zuidoost Nederland. Het platform biedt hen de mogelijkheid om in contact te komen met innovatieve en inspirerende werkgevers. Het aanbod aan uitdagende stageplekken, traineeships en startersbanen biedt het jong talent gigantische mogelijkheden.

66 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here