Goed onderhouden uitgebouwde halfvrijstaande woning gelegen in Eijsden. De woning ligt aan de Klumpkesstraat, een brede straat die bebouwd is met halfvrijstaande woningen met ruime voortuinen en grote achtertuinen. In de nabije omgeving ligt het winkelcentrum en het openbaar vervoer. Ook ligt de woning vlak bij de Maas met zijn recreatiemogelijkheden en de oude kern van Eijsden. De afstand tot Maastricht is ongeveer 9 kilometer en goed te bereiken via uitvalswegen. 

De woning is in de jaren verschillende keren uitgebouwd. Zo is aan de achterzijde een nieuwe leefkeuken aangebouwd, waardoor de woonkamer een stuk ruimer is geworden. De garage is vergroot en aan de achterzijde daarvan zijn er verschillende werkruimtes gebouwd. Mooie ruimtes voor de hobbyist of prima om te bouwen tot extra leefruimte zoals extra slaapkamer en badkamer. Levensloopbestendigheid kan hier gecreëerd worden.

Het ruime perceel van 363 m2 biedt ondanks de aanbouwen nog steeds voldoende tuin. Buiten de grote opslagruimte in de werkruimtes is er nog de kelder en de bergzolder. De drie slaapkamers en ruime complete badkamer maken het plaatje compleet. De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en rolluiken. De woonkamer en keuken bieden veel leefcomfort door het vloeroppervlak van meer dan 40 m2. Leuke sfeervolle woning met tal van mogelijkheden op een goede locatie. 

Voor meer informatie klik hier.

9 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here